Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Isabels självklara val

Det har aldrig varit någon tvekan. Det var frisör jag ville bli. Min karriär började i tidiga skolåldern då mina skolkompisar kom förbi hemma hos mig för att bli friserade innan skoldagen.


Efter skoldagens slut under högstadietiden stack jag ner på frisersalongen där vi bodde och hjälpte till med att tvätta hår, sopa golv och ta mina första steg som frisör.

Det var intresset för färg och form som fick mig att välja yrket. Att få arbeta med händerna och använda min kreativitet och fantasi, samtidigt som man får kontakt med många intressanta och spännande människor. Efter yrkeskolan och gesällbrev arbetade jag på salonger i Stockholm och vidareutbildade mig hela tiden med kurser och visningar.

Några år senare ville jag ha en förändring i mitt liv och tog ledigt för att resa. Solen och Spanien låg mig varmt om hjärtat och jag hamnade till slut i underbara Marbella där kärleken fick mig att stanna.

I sex år drev jag salong på Hotel El Fuerte i Marbella och på Hotel Las Dunas. Efter en längre mammaledighet började jag tillsammans med spanska kollegor på Salong Stilo y Lineas i Nueva Andalucia.

Trots att jag har 30 års erfarenhet och kunskap inom frisöryrket stimuleras jag hela tiden av de senaste i trender och teknik. Mina specialområden är klippning och färgning. Min önskan är att alla mina kunder ska lämna salongen och känna sig nöjda, fina och med ett leende på läpparna.

Salong Stilo y Lineas ligger i kvarteret med Casinot och Andalucia Plaza Hotel, på C/ Las Malvas. Tel till Isabel är 670 643 533.