Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Hem att umgås i

Kundens önskemål var att bibehålla samma rena och raka linjer i inredningen, mörka träslag mot ljusa textilier. Ett hem för att umgås med familj och vänner.


Av Estuco Interiors
Foto Nico Finstad


Ett nytt inspirerande uppdrag där vi inrett en nybyggd bostad.  Arkitektur med rena, starka linjer och naturmaterial.

Kundens önskemål var att bibehålla samma rena och raka linjer i inredningen, mörka träslag mot ljusa textilier. Ett hem för att umgås med familj och vänner.

Väggar målades i neutral färg i hela huset. Möblerna specialtillverkades i exakta mått för att passa till varje rum. Bord i massiv ek med wenge färgeffekt, vilket får träådror att framträda och gör att materialet blir levande. Med inredning i neutrala färger är det ytterst viktigt att man blandar strukturer för att göra olika material levande. För liv  och rörelse i textilier när man arbetar i en neutral färgskala,  krävs olika kvaliteter. Linne, siden, sammet, matta ytor mot blanka ytor, grovt mot fint. Det skapar ett intressant helhetsintryck.

En blandning av naturfiber och konstfiber kan verkligen ge ett fantastiskt resultat. Vi använde tyger från Andrew Martin, Pierre Frey och Designers Guild som ger oss denna önskade effekt. 
 


För ett harmoniskt helhetsintryck, specialbeställdes all konst i naturfärger, allt från starka jordnära färger till mera neutrala. Vägg och takbelysning är specialtillverkade av lokal smed.

Vi valde ett mörkt wenge träslag till möbler i vardagsrum, matsal och TV rum. I sovrummen valde vi dämpade färger med träslag i antikvit och antikgrå med tyger i jordnära nyanser.

Återigen ett kreativt uppdrag för underbara kunder. Det känns alltid tomt när ett uppdrag är avslutat!

Välkomna att titta in hos oss på Centro Plaza i Nueva Andalucia. I vår studio har vi ett imponerande sortiment av tygkollektioner och allt som behövs för att skapa ett hem. ESTUCO Interiors drivs av Christel Jurgensen (svenska) och Chris Poveromo (engelska) och vår assistent Annette Bisgaard (danska). estucointeriors.com