Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Förebyggande psykologi med TAM

En ny era har börjat inom psykologin. Nyckelordet är förebyggande och vi hos Therapy Associates Marbella, TAM, förstår att människors behov här på Solkusten, är olikt det på andra platser i världen.


Vi bor i en verklig smältdegel för olika kulturer och ändå, känner vi oss ofta isolerade och i behov av hjälp. Tyvärr gäller det också våra barn som ofta studerar på ett annat språk än sitt modersmål och kanske sitter intill barn som har en helt annan kulturell bakgrund. Och låt oss inte glömma tonåren och allt vad det innebär!

Tonåren är ofta problematiska för våra barn och mestadels också för oss föräldrar. Här finns en brist på kommunikation mellan olika åldrar och lägg sedan till den hormonella obalansen som skapar kaos i alla förhållanden, även bland oss själva.

Föräldrar har alltid många frågor och klagomål gällande sina tonåringar vilka i sin tur upplever osäkerhet, grupptryck, ibland bullying och helt enkelt brist på förståelse om vad som händer med deras kropp och själ.

Här kommer TAM till pass. Vi kan hjälpa till att heala familjer genom systematisk terapi och stödja den emotionella växtprocessen barnen genomgår. Ingen behöver gå igenom detta på egen hand. Det finns ingen anledning till oro och panik. Det finns hjälp att få och vi är utbildade för just detta. Vi stödjer,  förebygger och botar. Vår hjälp kan vara utöver det enkla. Man ställs mot det okända som kan verka alltför stort för att lösa, barn som missköter sig, alkohol och droger finns överallt och äktenskap är ibland outhärdliga.

Ni är inte ensamma. Vi erbjuder en fullständigt konfidentiell och säker omgivning för att ni skall kunna hantera den dagliga stressen och de psykiska påfrestningar vi stöter på under vårt liv.

Vi är TAM och vi finns här för att hjälpa er. Tel 616 995 504 info@marbellatherapists.com