Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Djuvfeldts Transport AB kör på Spanien

Djuvfeldts Transport AB har sin Sverigebas i Motala mellan Stockholm och Göteborg och drivs av Niclas Djuvfeldt.


Vi är ett litet flyttföretag med en hög service. Vi har lager i Sverige och i Spanien. Hösten 2013 flyttade vi in i vårt nya lager om 350m3 som ligger utmed AP7 Torrevieja norte. Där har vi även lastkaj för lastning och lossning av fordon. Här finns Torbjörn som sköter den spanska delen.

Vi utför bohagsflyttningar till och från hela Europa med huvudsaklig inriktning på Spanien och Portugal. Alla typer av flyttuppdrag inklusive packning om så önskas. Med oss kan kunden skicka allt ifrån enstaka kubikmeter till full lastbil med släp och även fordon.

Vi levererar utmed hela spanska och portugisiska kusten.

Vi har tidigare varit inriktade på Costa Blanca men med en ökad efterfrågan på våra tjänster har vi nu utökat till Costa del Sol och Portugal. Djuvfeldts Transport är medlem i Sveriges Åkeriföretag och i Fair Transport.

Vår målsättning är 100% nöjda kunder för en flyttning skall vara en positiv upplevelse. Våra transporter utförs med minsta möjliga påverkan av miljön med moderna fordon. Den typ av lastbil som används mellan Sverige och Spanien är Scania R420 av miljöklass 5 med tillhörande släp. Ring till Niclas på tel 0733-499260 eller läs mer på djuvfeldtsakeri.se