Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Välrenommerat företag inom andelsägande

För 30 år sedan etablerade sig Marriott Vacation Club som det första välrenommerade företaget inom andelsägande av semesterbostäder. Då hade man, efter årets slut, ungefär 8.000 ägare.


Idag kan Mariotts Vacation Club stolt säga att man tillhandahåller behagliga semesterdagar för mer än 420.000 familjer med äganderätt och miljoner av gäster över hela världen.

Med ett varierande utbud av 54 resorts över hela USA, Karibien, Europa och Asien har Marriotts Vacation Club blivit ett ledande exempel på utomordentlig service, lyxig semester livsstil och den ledande stjärnan i branschen. Man kan skryta med att 90 % av alla gäster var nöjda under år 2013.

Och inte nog med det, om ni bor nära en av våra två resorts på Costa del Sol när ni blir en ägare, har ni tillgång till de fantastiska anläggningarna året runt. Här finns fullt utrustat gym, inomhus och utomhuspooler, barnpooler, bastu, whirlpool spas och andra områden med aktiviteter. Ni kan dessutom njuta av en semester på ett annat spännande resmål.

Vill ni veta mera så ring på telefon 952 880 488, maila till marketing.cds@vacationclub.com
eller besök www.vacationclub.eu