Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Livsstilsbutiken La Casa Blanca

La Casa Blanca är en härligt inspirerande butik som ligger intill Mc Donalds i San Pedro.


Det är en livsstilsbutik med heminredningsdetaljer och husgeråd som hjälper dig att göra din bostad till ett hem. La Casa Blanca butiken är i två plan och säljer allt från ljus till bakredskap, porslin till köksutrustning, kuddar till gardiner. Vi måste nämna att vi har den största urvalet av ljus i grannskapet. Och vårt sortiment av glas och muggar, men det är inte allt. Gör er redo för sommaren med våra citronljus mot myggor!

Och ni behöver säkert plastmuggar, glas och karaffer för de där lata dagarna vid poolen eller på stranden. Hur är priserna undrar ni säkert? Vårt motto är värde för pengarna och vi håller så låga priser som möjligt så att ni kan handla mera av de där extra detaljerna vi alla älskar.

Eller kanske ni behöver en present, det har vi säkerligen också något passande i butiken. Kanske en fotoram eller en lanterna som ger ett milt ljus i den ljumma sommarnatten. La Casa Blanca har 15.000 olika produkter så vi är säkra på att ni kommer att hitta något som passar. Kom och se våra exklusiva märken Melissa & Doug och Kitchen Craft.

Om du har en bostad på kusten eller bara är på besök, varför inte ge din vistelse mer hemkänsla
med hjälp av La Casa Blanca. Butiken är öppen hela dagen från 10 till 19, mån - lör. Välkomna!
Adressen är Centro Comercial La Colonia, Avda. Virgen del Rocio, San Pedro. Tel 952 789 198.