Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Dina drömmars hus

Att bygga sitt eget hus är en dröm för många. Det är ett stort projekt som börjar med en arkitekt och en duktig byggare. Men för ett fulländat resultat och den slutliga finishen var hittar man all material, var börjar man leta, var kan man se allt?


Fernando Moreno i San Pedro erbjuder allt under ett och samma tak. Här finns allt i byggmaterial, perfekt också för er som gör-det-själva, och ett stort urval av möbler och dekoration i de senaste stilarna. Utanför deras enorma “butik” parkerar ni enkelt.

I deras 5.000 m2 utställningshallar och 15.000 m2 lager, kan man se mängder av produkter; kakel, golv, badrum, kök, möbler och dekorativa objekt, allt av högsta kvalité. Här finns ett team av duktiga medhjälpare som ger er assistans och personlig hjälp när ni väljer ut det som passar er. I den stora utställningen hittar man alla stilar och av både inhemska och internationella märken.

På nedre planet visas badrum med olika stilar från klassiskt till den senaste trenden, kakel, badkar med massagefunktion, bastu, jacuzzis m.m. Här finns också den viktiga köksavdelning, hemmets medelpunkt. Snygga designade kök med det allra senaste i vitvaror, grillar, öppna spisar, köksartiklar. Fortsätt sedan en trappa upp och upptäck avdelningen för möbler och dekoration. Här kan ni se varierande stilar för ert sovrum, vardagsrum, terrasser och uteplatser. Fernando Moreno ger er en fullständig service komplett med leverans och installation i ert hem. Ett välutbildat team tar hand om allt från möbeltransport till att hänga tavlor och gardiner, allt enligt era önskemål.

För en utomordentlig service, kom till Fernando Moreno och börja njuta av era drömmars hus.

Fernando Moreno ligger på Ronda-vägen,  Urb. Las Medranas, bakom BP i San Pedro de Alcántara. Tel 952 78 00 06 www.fernandomoreno.es