Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Morback Properties med 40 år i branschen

Morback Properties är ett familjeföretag som under åren byggt sin verksamhet på rekommendationer från kunder, vänner och bekanta. Att både köpare och säljare är lika nöjda är viktigt för oss.


Med över 40 år i branschen har vi en mycket gedigen erfarenhet av mäkleri i Marbella och framförallt i Nueva Andalucia och Golfdalen. Vi är helt integrerade i den lokala kulturen, traditioner och folket här. Vi har ”överlevt” tre lågkonjunkturer som fått oss att växa, bli starkare och gett oss ytterligare kunskap om t ex finansiering och juridiska frågor. Morback Properties kan erbjuda dig allt från en liten 1-rummare till en spektakulär villa/finca, en tomt att bygga på eller en hel urbanisation, nybyggd eller till återförsäljning.

När ni köper eller säljer genom Morback Properties följer vi uppgörelsen hela vägen från början till slutet så ni får en lugn ”resa”. Ett väletablerade proffesionellt nätverk hjälper till med juridiska frågor, rekommenderar byggare och arkitekter för renovering och nybyggnad samt administration och förvaltning.

Elisabeth Mörbäck kom till Marbella som tonåring från Göteborg. Efter avslutad skolgång fick hon möjlighet att resa i världen och arbeta. Väl tillbaka i Marbella på tidigt 80-tal förde tillfälligheter henne in i mäklarbranschen, något hon älskar. Öppnade eget 1994. Gift med spansk advokat, 2 barn, hennes livsstil är väldigt spansk och hon delar gärna med sig av sina erfarenheter till alla kunder.

Anne-li Karlsson Lingorski har spenderat nästan hela sitt vuxna liv utanför Sverige, på ställen som Bulgarien och London. För 14 år sedan hittade hon sitt drömställe - Marbella. Efter 12 år hemma med barn, erbjöds hon arbete hos Elisabeth, en ny roll som hon med lätthet anpassat sig till. Anne-li älskar solen och långa, ljumma kvällar höst o vår.

Annie Jonsson, kom till Marbella som aupair 2007 och här blev hon kvar. Efter arbete på flera olika ställen, tvekade hon inte en sekund, när hon fick chansen hos Morback Properties. Annie älskar den spanska livsstilen och latinsk dans.

Varmt välkomna till vårt kontor på Plaza Los Naranjos, i Aloha Pueblo , Nueva Andalucia när ni funderar på att sälja eller köpa eller kom bara förbi på en kopp kaffe! Ni kan också kontakta oss på e-mail info@morbackproperties.com eller telefon +34 952 816 500.