Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Specialist på MIS implantat

Gogo Celik på Clinica Dental Sueca kom till Fuengirola för 3 år sedan, då han tog över kliniken. Han har snabbt blivit en ambassadör för MIS implantaten eftersom han specialiserat sig på just denna teknik.


Gogo har redan hjälpt många patienter och allt fler blir medvetna om de fördelaktiga priserna han kan erbjuda genom ett nära samarbete med tillverkaren. MIS är en av världens största tillverkare av implantat och samarbetet innebär också ett utbyte av klinisk data, allt för att kunna erbjuda det absolut bästa i implantat. När det gäller kronor så är Gogo partner med ett tandtekniskt labb och erbjuder därför bättre priser.

En annan nyhet inom ortodonti är en modern teknik av tandreglering som betyder att man inte behöver ha de traditionella “tågrälsen”. Invisalign heter ett närmast osynligt hjälpmedel som rättar till tänder på ett relativt snabbt och bekvämt vis på både barn och vuxna. Förutom att det är nästan osynligt, är det också mer hygeniskt då man kan ta ut det för den dagliga tandhygienen.

Gogo använder även en annan revolutionerande metod som kan korrigera felriktade framtänder hos vuxna på kort tid, 4-6 veckor som snabbast, med normal behandlingstid på 6 - 12 veckor. Detta är en alltmer populär metod för vuxna och Gogo är en av de få legitimerade utövarna i Spanien. Till sist berättar Gogo att han kan behandla läppar och området runt munnen med fillers. När man blir äldre försämras hudens elasticitet.

Huden runt munnen får sämre spänst och rynkorna börjar dyka upp.  Det påverkar också läpparna utseende på olika sätt. Läppkonturen suddas ut och med sämre spänst i huden påverkas mungiporna vilket kan ge ett surare utseende. Ibland kan man behöva korrigera en medfödd form och volymen på läpparna. Ring
Clinica Dental Sueca på tel 952 583 595 för mer information eller besök hemsidan clinica-dental-sueca.com