Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Rubikon komplett service inom fastigheter

Rubikon har funnits sedan 2004 och erbjuder en komplett service när det gäller fastigheter; generell mäklarservice på Costa del Sol, intressanta och exklusiva investeringsprojekt, bygg- och design service i alla tänkbara stilar, både små och stora projekt.


De åtar sig och handlägger även olika typer av renoveringsarbeten, vare sig det är mindre målningsarbeten eller totalrenovering av ditt hem. Rubikon har ett eget kvalificerat team för byggnation och renoveringsprojekt, alla med lång arbetserfarenhet i både Ryssland och Spanien. Vi hjälper er att skapa underbara och unika interiörer med största möjliga fokus på varje liten detalj.

Vårt största intresse är framför allt kvalitén på de tjänster vi levererar, vare sig ni köper en fastighet genom oss eller endast vill ha hjälp med ombyggnad eller renovering.

Besök vår hemsida rubikon.es där ni kan se ett stort urval av fastigheter till salu i olika områden och i olika prisklasser. Ni kan också se många exempel på olika bygg- och dekorationsdetaljer.

Tel +34 674 000 000 eller skicka en mail till info@rubikon.es