Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Viktigt med hjärtkontroller

Xanit Hospital Internacional har i samarbete med finska Lions klubben på Costa del Sol, inlett en kampanj för att uppmärksamma vikten av hjärtkontroller.


Dr Julia Fernandez, kardiolog på hjärtkliniken, gav en föreläsning på Centro Finlandia där hon framhävde betydelsen av hjärtkontroller i syfte att förebygga hjärt- och kärlsjukdomar. Dr Julia rekommenderade alla över 45 år, särskilt de som utövar någon form av sport eller har sjukdomen i sin familj. Hjärt- och kärlsjukdomar är vanligare än vissa tumörer och en tidig prognos kan behandlas med enklare metoder och utan ingrepp.

Läkaren rekommenderade att föra en sund livsstil, äta hälsosamt och ha kontroll på diabetes för att förebygga uppkomsten av dessa sjukdomar. Tillsammans erbjuder nu Xanit Hospital Internacional och den finska Lions-klubben, en hjärtundersökning till rabatterat pris fram till mars.

Del av intäkterna går till den finska Lions-klubben, en idéell, internationell organisation som stöder humanitära projekt i hela världen. Ni kan beställa tid hos Xanit Fuengirola på Avenida Ramón y Cajal eller ring på tel  952 477 310 eller 616 24 12 90.