Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Utökat utbud hos Hair Gallery

Ann-Katrin och Amador på Hair Gallery har nära 30 år bakom sig som frisörer i Las Rampas, centrala Fuengirola. Deras salong var den första svenska frisörsalongen på Costa del Sol.


Nu hälsar de två nya medarbetare välkomna, Katarina och Magdolna. Katarina, Katta Andersson från Öland tog chansen att flytta tillbaka till Spanien i höstas när hon hörde att Hair Gallery behövde en ny medarbetare.

Hon är en kreativ frisör som kan det mesta inom frisyr, färg och klippteknik. Magdolna, Magdi Németi är född i Ungern, ger dig en skön fotbehandling eller mycket fina naglar.

Magdolna är specialiserad på fotvård, manikyr och gelénaglar. Hon är sedan 15 år tillbaka utbildad på Perfect Nail´s i Budapest. Hon har specialiserat sig i England och därefter arbetat i Ungern, Spanien och Norge.

Katta och Magdi är nära vänner och har arbetat tillsammans på salong i Torrevieja, Alicante. Nu har deras vägar korsats igen på Hair Gallery i Fuengirola.

Alla hälsas varmt välkomna att träffa Katta och Magdi. Ring gärna till Hair Gallery för tidsbeställning på telefon: 952 47 88 49 eller bara kom in!

Missa inte att besöka vår hemsida: www.hairgallery.nu