Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Svenska produkter hos Aqua Living

Aqua Living breddar utbudet inom swimmingpool & spa och introducerar spabad och swimspa från Master Spas i USA och poolvärme pumpar från svenska Gullberg & Jansson.


Master Spas är en av världens största tillverkare av spabad och världens största tillverkare av swimspa. Master Spas har utsett Aqua Living till exklusiv distributör i Portugal och Spanien och lanserar nu Master Spas produkter bl a Michael Phelps Signature Swim Spas-serien, som har ett unikt vågpropulsionssystem.

Under de senaste 35 åren har Master Spas introducerat många patenterade innovationer med fokus på hög kvalitet, design och djupverkande hydroterapeutisk massage. Samtliga spabad och swimspa från Master Spas är anpassade för alla klimatförhållanden med avancerad isolering för lägsta möjliga energiförbrukning.

Ett spabad eller swimspa från Master Spas är en nyckelfärdig produkt som kan installeras och börja användas på en och samma dag. Badet placeras på en plan yta, utomhus eller inomhus, antingen fristående eller helt eller delvis nedsänkta i trädäck eller liknande.

Ett swimspa är den perfekta kombinationen av swimmingpool och spabad. Du kan simma och fitnessträna, bada tillsammans med barnen, familjen och samtidigt njuta av en härligt, avslappande massage. Ett swimspa installeras snabbt, är billigt och enkelt att sköta och använda, tar mindre plats och kan placeras i små trädgårdar eller på terrasser.

Gullberg & Jansson utvecklar och tillverkar poolvärme pumpar i många storlekar för alla pooler. De står för kvalité, prisvärdhet och hög service nivå. Efter många framgångsrika år så är Gullberg & Jansson idag störst på poolvärme pumpar i Norden och inleder nu ett långsiktigt samarbete med oss på Aqua Living.

Om ni redan har en pool, varför inte utnyttja den året om och även vintertid! Bada i +27 grader med uppvärmning från våra högeffektiva poolvärme pumpar från Sverige.

Solen skiner och det är +25 grader i luften men poolen är bara +15-17 grader. Med vår värme pump så kan ni bada i +27 grader året runt. Med uppvärmning av poolen, blir huset lättare att hyra ut och ni kan även ta mer betalt.

Välkommen till Aqua Living med er förfrågan. Vi erbjuder helt fria hembesök med offert och rådgivning i hela Spanien, NU med upp till 25% rabatt på Spabad och poolvärme. Vi säljer även Poolskydd i alla utförande samt all pool utrustning, service och reparationer.

www.aqualiving.es    info@aqualiving.es