Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Äkta spanskt hos Europiel

Mitt i det vackra Nerja, nära Balcon de Europa, ligger en härligt traditionell butik. Här kan ni hitta kläder, skor, bälten och väskor för både herrar och damer i alla åldrar.


Ett riktigt familjeföretag med över 30 år i Nerja och där dottern Maria del Mar nu tagit över efter sin far. Från början såldes enbart skinnvaror, numera har sortimentet utökats. Maria del Mar satsar på kvalité i butiken och de flesta varor är “Made in Spain”.

De mest utsökta skinnjackor från Torras hänger i perfekta rader. Allt från underbara, varma vinterjackor till mer eleganta kreationer för både damer och herrar. När en jacka har rätt modell och är tillverkad av de bästa materialen, då sitter den som en handske och väger inte heller mycket. Helt enkelt perfekt.

Och varför inte en kompletterande väska? Europiel saluför exklusiva skinnväskor “Made in Spain” inkl. många modeller i ormskinn.

Av skomärken märks Toms, som denna säsong har en drive där de för varje par skor de säljer, donerar ett par skor till välbehövande barn runt om i världen.

Här kan ni också beställa boots från välkända Sendra. Ett mindre sortiment finns i butiken och som enda återförsäljare öster om Malaga kan Maria del Mar erbjuda en orderservice vilken tar 4-5 dagar. En annan trendig storsäljare är sandalerna menorquinas eller abarcas, som kommer från Menorca. Många olika färger finns och storlekarna går från 19 - 47!

Välkomna till Europiel på calle Malaga i Nerja. Tel 952 526 026.