Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Unik produkt är nyckeln till framgång

Wood Factory i San Pedro firar nu ett år. Ägarinnan Kristel älskar sitt arbete och har aldrig ångrat att hon startade en satsning på möbler av återvunnet trä.


Även om det är populärt och välkänt i norra Europa så är det ett nytt koncept för Spanien och dessutom bstartade Kristel upp mitt under lågkonjunkturen. Efter ett år med många utmaningar har hon nu 4 snickare anställda och företaget går från klarhet till klarhet.

Kristel hjälper er att designa möbler för både inomhus och utomhusbruk. Allt tillverkas i den egna fabriken av återvunnet trä, en del möbler är gjorda av indian båtar i underbara bevarade färger. Ni kan måttbeställa lounge set och soffor, solsängar, kök, bord även i kombination med metall, stolar, sängar, skåp och hela sovrum för barn.

Kundservice är av högsta prioritet och det har gett resultat under året. Många välkända barer och restauranger har numera Kristels möbler och stundtals var det nästan slutsålt i butiken. Tack vare ett mycket duktigt team var det möjligt att hålla jämna steg med efterfrågan.

WoodFactory har ett läckert 500 m2 showroom i San Pedro, fyllt med trämöbler i egen, unik design och stil. Öppet mån - fre 10 - 16, lör 11 - 14. Tel 620 230 376 www.woodfactory.es