Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Ambience - lyxig modern interiör

Ambience Home Design startades år 2002 av tyskan Andrea Böck. Hennes markanta stil när det gäller lyxiga, moderna interiörer har lanserat Ambience som en ledande aktör på Costa del Sol.


Andrea strävar alltid efter att ge sina klienter förstklassig och individuell service. Hennes kreativa blick och intresse för detaljer i sitt arbete, matchas av erfarenhet och kunskap efter att ha bott många år i Spanien. Andrea samarbetar med de bästa arkitekter, designers, byggare och leventörer vilket garanterar ett gott resultat för klienten.

Andrea berättar att 2013 varit ett bra år för Ambience med en rad mycket olika projekt; från en shabby chic villa i Mellanöstern, till en kontemporär stor egendom i Los Monteros och design av en ny villa i Belgium.

Det är mycket viktigt att verkligen lyssna på sin klient för att förstå vad de har föreställt sig och därefter kombinera funktion och stil till bästa resultat. Vi vill ge våra klienter en stressfri upplevelse från början till slut, säger Andrea.

Ambience handlägger hela projektet från en idé, ansökan om tillstånd, byggnation, upphandling till färdigställd bostad. Erfaren, flerspråkig personal ser till att projektet genomförs enligt plan och budget vilket är speciellt viktigt för klienter bosatta i andra länder. De har flera pågående projekt för klienter från både Norge och Sverige.

Ambience service inkluderar heminredning, arkitekt lösningar, el- och belysningstekniker, design varumärken, komplett projektledning, byggnation och trädgårdsanläggning. Ambience kommer att börja skriva en inredningsspalt i Svenska Magasinet med tips och nya trender om design och inredning vilket säkert kommer att uppskattas av alla läsare.

Kontakta Design Studio Ambience på tel. +34 952 788 691 www.ambiencehomedesign.com