Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Lotta Östing - Ett yttre och inre äventyr

I somras åkte jag till Los Cabos vid Stilla Havets kust i Mexico för en månads intensiv lärarutbildning i Naam-Yoga.Vi steg upp klockan 05.00 för två timmars meditation innan frukost och sedan följde teoretiska och praktiska lektioner till solen gick ned. Den inre resan tog sin början. Naam-yoga är en unik blandning av visdom från öst (Yoga) och väst (Kabbalah).


Genom att sjunga Mantran, böner på uråldriga heliga språk, och samtidigt göra yogarörelser  och Mudras, handgester, så masseras hjärnan både av vibrationer och koordination. Naam-Yoga är yoga för hjärnan!
För att slutligen ta kontrollen över våra tankar använder vi oss av andningsövningar. Den som  behärskar sin andning behärskar livet självt! Med andningen kan vi styra tankarna och därmed känslorna, nervsystemet, hormoner frigörs och till sist blodets kemiska balans.

Alla dessa komponenter: Yogarörelser, Mantran, Mudras samt andningsövningar har tillsammans en oerhört kraftfull helande effekt. Genom att vi löser upp blockeringar fysiskt, emotionellt och mentalt så får vår egen helande energi fritt fram att hela oss inifrån.

Välkomna att pröva: torsdagar 18.00 - 19.30 - det är gratis första gången!

Ring till Lotta Östing tel 617 22 00 31. Leg naprapat och akupunktör samt naam-yoga lärare.