Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

SURWAY Agencia de viajes, ALMUÑECAR

Jag heter Victoria och anordnar nöjesresor och utflykter för Er nordbor i Almuñécar-området. Mina varmaste hälsningar går till Anita, Per och den nyligen bortgångna Cristina och därefter till alla de nordbor som vill använda min service, även om ni bor utanför Almunecar.


Jag vill genom Svenska Magasinet presentera mig och mitt arbete OCH på vilket vis jag kan stå till er tjänst. Jag ber om ursäkta att jag inte pratar svenska men med engelskan har jag inga problem. Jag har arbetet inom turism i över 20 år och har alltid haft god kontakt med alla nordiska föreningar och de skandinaviska turister som väljer Almunecar som vistelseort.  Jag erbjuder ett utflyktsprogram under er tid här, hotell i olika spanska städer, biljetter till sevärdheter, guidningar, uppträdanden, biluthyrning, flygresor etc.

Eftersom jag är oficiell biljettagent till Alhambra i Granada, har många turister kunnat se detta fantastiska palats utan att behöva stå i långa köer och istället kunna välja dag och tid för sitt besök. Men det jag är mest stolt över är alla de korta utflykter på 2,3 eller 4 dagar som jag organiserat under årens lopp för många nordbor. Ställen vi besökt och lärt känna är t ex Melilla, Coto Doñana, Jerez de la Frontera, Portugal, Conquistadorernas rutt, Madrid, grottorna i Gaudix, mandelblomning i Alpujarras, smurfbyn Juzcar, Rio Tintos gruvor, uppvisning med de andalusiska dansande hästarna och avslutningsvis sevärdheter såsom El Escorial, El Palacio Real, La Mezquita, La Catedral de Sevilla m. fl.

Allt organiserat med stor omsorg och noggrant utvalda restauranger, hotell, guider och transportmedel. Och det finns fortfarande många platser att lära känna och upptäcka. Ni är alla hjärtligt välkomna att komma in och träffa mig och ta del av vad jag har att erbjuda.

Varma hälsningar från Victoria på Surway, tel  958 630416,  surwayviajes@gmail.com