Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Nyhet för er som letar bostad på Costa del Sol

Nu finns det en komplett sökmotorn för bostäder på Costa del Sol. Vi bakom Homenet Spain, började som spekulanter på fastigheter.


Efter att ha blivit totalt förvirrad av de många olika mäklarfirmor som många gånger listar samma fastigheter till salu fast till olika pris, såg vi en möjlighet till förbättring i marknaden.

Vi beslutade att sammanföra alla fastigheter på en och samma jämförande hemsida, ta bort upprepningar av samma fastighet och på så vis ge er som spekulanter en exakt bild av vad som finns till salu inom ert sökkriterium. Homenet Spain är utvecklat med tanke på köparen och ni kan här göra användbara jämförelser mellan liknande fastigheter och även titta på vad man får för samma pengar i ett annat område.

Vi har skapat filter som ger er möjlighet att leta efter exakt det ni söker efter och all information på hemsidan är helt oberoende och korrekt. Ni kan även spara sökkriterier och få meddelande om när nya fastigheter kommer ut på marknaden. Homenet Spain garanterar att ni spar tid, pengar och onödigt krångel.

Vi har självständiga fastighetsexperter som kan marknaden och hela köpproceduren utan och innan. När du kontaktar oss hjälper vi er att genomföra hela köpet från början till slut. Det är mycket enkelt, vi tänker som en intresserad köpare och frågar vad det egentligen är som just denna spekulant vill ha?

Homenet Spain hälsar alla välkomna att besöka deras fina hemsida. Sök bland fastigheter på Costa del Sol, från Fuengirola, Mijas till Sotogrande. Enjoy - vi tror inte att ni blir besvikna. Soliga hälsningar från Diana Taylor, direktör på Homenet Spain.

www.homenetspain.com