Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Ny bank, El Banco, i Aloha Pueblo

Alla som känner till Aloha Pueblo vet att den fd banken på hörnet varit stängd i många år. Äntligen har lokalen fått nytt liv igen när Restaurante El Banco öppnade med buller och bång den 11 juli. Gustavo och Laura är ägare till El Banco och de driver även den utmärkta La Red på strandpromenaden i Marbella.


Giacomo Muzio heter kökschefen på nya Restaurante El Banco. Han kommer från staden Callao, vilken är Perus huvudstad Lima´s hamnstad. Giacomo kommer från en familj med italiensk ursprung och han började sin karriär i köket med att preparera för sin bror som var en stor inspiration i de yngre tonåren, valet av karriär blev att följa i broderns fotspår.

Han flyttade till England där han jobbade sig upp från disken tills han gavs en chans att laga mat. Efter många års hårt arbete i England, kände Giacomo att han saknade havet, solen och värmen. För 10 år sedan flyttade han till Costa del Sol. Hans stil är internationell fusion mat med inspiration från Peru, Italien, havet och det asiatiska köket. Riktigt färsk fisk är en av hans favorit ingredienser.

Köket på El Banco erbjuder en delikat blandning av traditionella rätter från hela världen vilket ger gästerna ett stort urval och möjlighet att prova något annorlunda. Det går inte att missa El Banco
när ni kör upp i Aloha Pueblo. De har öppet hela dagen för frukost, lunch, middag och allt annat 
därimellan. Tel 952 90 75 70  eller besök www.restauranteelbanco.com.