Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Vi ordnar festen!

Marbella Parties är ett unikt eventföretag på Costa del Sol med ett oslagbart utbud av aktiviteter. Sedan 1999 har Marbella Parties anordnat professionella evenemang med personlig service av hög kvalité.


Antalet bokningar ökar stadigt från år till år, ofta genom nöjda kunder som ger oss bra rekommendationer. Vi kan arrangera och samordna alla typer av tillställningar, både stora och små. Barnkalas, bröllop, födelsedagar, privata fester, invigningar, företagspresentationer för både stora och små budgetar. Varje party är unikt och det finns olika behov vilka vi tillsammans ser till att vi uppnår. Det fungerar varje gång!

Vår service är inte bara att organisera, vi står även för dekorationen och har en egen, stor samling av originell rekvisita för att göra många olika temafester möjliga.

Marbella Parties hyr också ut porslin, glas, bord, stolar, dukar och servetter. Eller behöver ni ett partytält, dansgolv, flamenco dansare, levande musik av olika slag, catering av mat, personlig kock, listan är oändlig. Vad ni än behöver så kan vi säkert hitta det ni söker! Och det bästa av allt är att priserna är otroligt konkurrens kraftiga. Besök gärna vår hemsida för att få idéer och se mer av vad vi kan erbjuda.

www.marbellaparties.com