Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Hälsa, skönhet och välbefinnande hos Instituto Andaluza de Reiki

Reiki är en naturlig terapi där överföring sker av universell livsenergi via en reikiutövare. Man kan jämföra det med att ställa in en radionkanal på rätt frekvens förklarar Svenska reikiförbundet.


Reiki är en kompletterande behandling och ersätter inte traditionell medicin men kan stödja andra behandlingar tex medicinska behandlingar, psykoterapi, sjukgymnastik såsom massage och alla typer av avslappnande terapier.

Fördelar med Reiki är att den anpassar sig till mottagarens naturliga behov och kan därför aldrig göra skada. Reiki balanserar ¨chakras¨ våra energicentras, löser upp blockeringar och främjar total avslappning, lindrar smärta och avgiftar. reiki har inflytande på mediciner och kan reducera såväl kvantitet som sekundära effekter och är tills tor hjälp vid behandling för alkohol- drog och tobaksberoende.

I mars i år öppnade Dra Margarita Taylor-Schleppe sitt Reikicenter i Estepona. Här erbjuder Margarita förutom Reiki en mängd andra behandlingar både för människor, husdjur och hästar. Kiropraktik, fotvård, zonterapi, Shiatsu lymfdränage, akupunktur, öronterapi, yoga meditation och allt som är avkopplande för kroppen, sinnet och själen. Även skönhetsbehandlingar; manikyr, pedikyr, ansiktsbehandlingar, hårborttagning och andra kroppsbehandlingar som alltid utförs med naturliga produkter.

Adressen till Instituto Andaluza de reiki är Calle San Roque 36, Estepona. Tel 951 508 645.