Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

La Niche - second hand möbelaffär

La Niche är en second hand möbelaffär som nu har varit öppen i 2 år. De köper in möbler längs hela kusten från Sotogrande till Fuengirola.


De erbjuder en utmärkt kundservice och väljer att endast köpa in kvalitetsmöbler i bra skick. Det mesta av utbudet kan ses på deras hemsida www.lanichemarbella.com

Butiken låg tidigare i Marbella men har nu flyttat till större lokaler vid Cancelada, nära El Paraiso mellan San Pedro och Estepona. Efterfrågan växte och ägarinnan Henrietta Carey förstod att här fanns en nisch. “I dessa ekonomiskt svåra tider när de flesta människor ser efter sina pengar, så är second hand vettigt” säger hon. Många kommer till Spanien för att köpa hus och lägenheter att hyra ut. Dessa bostäder behöver möbleras. Varför inte möblera med karaktär och god kvalité för en bråkdel av nypris?

La Niche kundkrets växer hela tiden och de söker ständigt efter nya varor till butiken. Hittar du inte vad du söker så går det bra att lämna din information hos Henrietta så att hon kan kontakta er när något lämpligt kommer in.

La Niche ligger på strandsidan av huvudvägen A7, km 165, mellan San Pedro och Estepona. Tel 952 928 933 eller 622 206 891.