Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Hogan Stand Bar till rimliga priser

Välkomna till Hogan Stand Bar och Restaurang i San Pedro de Alcantara, Marbella. Hogan Stand är ett ställe där ni kan stanna för en kaffe, en drink och även äta en god bit mat till rimliga priser.


Hogan Stand har funnits i över 10 år nu och har sett många förändringar i San Pedro. Det är fantastiskt att den nya vägen och tunneln genom stan är klara och med detta har vi fått en ny stor terrass där våra gäster kan njuta av solen.

Hogan Stand ägs av irländske John Hogan med Ross Duggan som manager på plats. Man öppnar redan kl. 10 och serverar frukost av olika slag; hemgjorda amerikanska pannkakor, fruktsallad, full irländsk frukost eller den lokala favoriten med bröd, olivolja och tomat.

Caféet öppnar vid 12-tiden och serverar härligt fräscha luncher. Välj från en stor wrap och sandwich meny, sallader eller från den omfattande huvudmenyn. Fråga också vår servis efter dagens special.

Hogan Stands Lounge är en utmärkt träffpunkt för en drink innan middagen. Läget kan inte bli bättre vid genomfartsvägen i San Pedro, nära den stora rondellen, och det är lätt att parkera. I baren finns storbildsTV som alltid visar den senaste sporten, golf, fotboll, formula 1 m.m.

I själva restaurangen äter ni under mer sofistikerade former, miljön är “cosmopolitan” och vi har en ny, spännande meny. Varför inte prova en saftig irländsk biffstek eller oxfilé, vårt lammlägg som smälter i munnen eller utsökt fisk med färsk sparris?

Som avslutning erbjuder vi läckra desserter lagade av vår duktige chefskock. På vår Facebook sida kan ni se vad som händer i sommar. En magiker på onsdagar, quiz (frågesport) varje torsdag, vår pianist bjuder på live musik fredag och lördag, och på söndagar är det 60-tals musik.

Adressen är Avenida Norberto Guizoeta Daz, genomfartsleden ovanpå tunneln i San Pedro. Tel 952 786 231