Svenskamagasinet
Web



AKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Specsavers Optik lanserar Emporio Armani och Aurora glasögon

Det som började som ett litet familjeföretag för mer än 25 år sedan har idag vuxit till över 1.500 optik-butiker i 10 länder! Fortfarande drivs kedjan av familjen Perkins från den brittiska ön Guernsey och deras mål är samma som vid starten; ”Att vara den mest prisvärda optikern med den bästa personliga synvården till rimliga priser".


 

Specsavers har över 1000 glasögonbågar att välja mellan och kunnig personal hjälper till att hitta glasögon som passar just dig. Tillsammans med legitimerade optiker går de igenom dina behov och önskemål utifrån vad synundersökningen visar samt tar hänsyn till faktorer såsom läsvanor, fritidsintressen etc.

Specsavers lanserar nu glasögon från ett av de ledande italienska modehusen, Emporio Armani.

Dessa bågar finns i alla butiker och erbjuder ett enastående snyggt urval. Den modemedvetne kan här hitta det där speciella glasögonen med 24 olika stilar att välja på, designade av teamet bakom kollektioner på catwalken. Från vintageinspirerade sköldpaddsbågar till lila och tvåfärgade rosa för kvinnan, till de klassiska rektangulära bågarna i 60-tals stil för männen. Ni kan välja 2 par Emporio Armani glasögon för 150 euro.

 

Nerea Galdos-Pujana, butikschef i Marbella säger: “Emporio Armani är ett berömt märke och vi är stolta över att kunna erbjuda våra kunder ett fantastiskt designermärke till high street priser”.

Vid sidan av den chica Armani kollektionen, hittar ni ett nytt utbud av glamorösa glasögon för den mer mogna kvinnan, Aurora. Denna kollektion hittar ni bara hos Specsavers och har tagits fram för att fylla ett gap i marknaden vad gäller eleganta glasögon. Aurora finns i 13 sofistikerade stilar, alla med utmärkande kristaller.

Sångerskan Lulu är “ansiktet” för denna nya kollektion. Hon menar att Aurora kombinerar smycken och moderna designidéer för att skapa attraktiva och vackra glasögon. Man använder milda färger, pärlemor ytor och utstuderade glittriga detaljer. Varje båge passar också för progressiva glas, idealiskt för er som behöver glasögon på både nära och långt håll.

Bland andra märkesbågar hos Specsavers märks bl a Karen Millen, Missoni, Tommy Hilfiger, Osiris, French Connection. Alla glasögon har PENTAX enkelslipade glas och är repskyddande hårdhetsbehandlade. Fodral och putstrasa medföljer alltid.

Specsavers Optik har 8 butiker på Costa del Sol, Costa Blanca och Mallorca. Gå till www.specsavers.es där du hittar din närmaste butik.