Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Snickarmästare Horst

När man inreder med mörka lyxiga träslag, teak, valnöt eller mahogny exempelvis, vill man ha ett absolut perfekt arbete levererat.


 

Detta kan Horst Gross, snickarmästare utbildad hemma i Tyskland och som har arbetat i Spanien i 16 år.  I sin förvånansvärt rymliga verkstad i Coín, har Horst en imponerande maskinpark och han kan tillverka det mesta i trä. En av hans specialiteter är träfaner där det finns säkert 100 olika träslag och nyanser att välja på.

Ni kan få vilken möbel som helst i just det där träslaget, hyllor, byråer, bord eller varför inte nya dörrar.  Ett badrum kan få ett otroligt lyft med en skräddarsydd möbel i något exklusivt träslag. En hall med trappa och ledstång i något sirligt snyggt träslag kanske.

Horst kan tillverka i vilken stil ni vill, modernt eller klassiskt, och med finish i högblankt eller matt. Utomhus gör han snygga pergolas på terrasser och för carport. Trädäck på takterrasser eller runt jacuzzin. På hemsidan www.horstgross.es finns bilder som visar en del av Horst tidigare arbeten. Ni kan ringa Horst på tel 610 711 701 och han talar förutom tyska även engelska och spanska.