Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Aloha Restaurant

Aloha Restaurant öppnades i mars 2010 och har sedan dess befäst sitt anseende som en av de populäraste restauranger i Nueva Andalucia dalen.


 

Precis som namnet säger, ligger restaurangen i Aloha på en liten höjd med fin utsikt över Las Brisas golfbana och de bakomliggande bergen. Den är lätt att hitta till med parkering utanför entrén. Nueva Andalucia är ett mycket omtyckt område bland skandinaver och Aloha Restaurant har genom åren fått många trogna gäster, både svenskar och många andra nationaliteter.

Aloha Restaurant ägs och drivs av Christian Andresen med ett förflutet som manager för Michelin stjärne restaurangen ORO i Oslo och Smak av ORO. Den sistnämnda samarbetade med Melker Andersson och hans “Restaurangen” i Stockholm.

Grundfilosofin är att servera ett mycket bra produkt till förnuftiga priser. Detta har Andresen lyckats med och restaurangen framstår som både elegant och gemytlig med en inredning i modern kolonial stil. Den härliga terrassen har plats för 90 gäster, där de kan njuta av solnedgången.

 

 

Menyn bjuder på mestadels lokala råvaror förutom laxen som kommer från Ålesund på norska västkusten.

Många rätter är skandinaviskt inspirerade, här finns bl a  toast skagen, gravlax och blåmusslor. Från grillen serveras argentinskt kött och den kanske mest populära rätten är Chateaubriand serverad på stort träfat.

Aloha Restaurant stänger två månader på vintern och då reser Andresen runt mycket i Asien vilket återspeglas i menyn. Du kan välja mellan delikatesser från den egna sushi baren, varför inte vårrullar och dim sum eller en sund sjötunga med asiatisk sallad!

Med andra ord, här finns att välja på så ta en tur till Aloha Restaurant, hälsar Christian Andresen. Adressen är Avda. del Prado och ni kan boka ert bord på tel 952 811 285.