Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Fia i backen breddar sortimentet

Nu börjar vårens dammode komma in i butiken och denna vår så breddar vi vårt sortiment ytterligare med svenskdesignade kläder som vi är först i Spanien med att kunna erbjuda våra kunder.


 

 

Sally O är ett av de nya märken som vi kommer att börja sälja under våren och sedan utöka med mer under hösten. Kläderna kan beskrivas som en mix av vardagskläder för den aktiva kvinnan.

Även vårt andra nya klädmärke Holebrook är en kollektion för vardag och aktivt liv med en inspiration hämtad från Västkusten.
 
Vid valet av nya märken ligger som vanligt kvalitet högt prioriterad och att det urval av plagg som görs till butiken är gjord för att passa vårt klimat när det gäller tygerna.
 
Sedan tidigare säsonger så finns Baldino, Matisse, Mingel och WICO. Samtliga märken fortsätter vi att vara ensamma om att sälja här i Spanien vilket gör det lättare för er att kunna hitta något som inte alla andra har.
Vi köper även in vissa uppsydda provplagg från designerna som aldrig gått till produktion. Väljer du något av dessa blir det ett plagg som är helt unikt och endast du har.
 
Välkomna att besöka vår butik i Nueva Andalucia i hörnet Avenida Miguel de Cervantes och Plaza Baltasar Gracián 1.
 
Öppet måndag till fredag 11.00- 14.00 och 17.00 till 20.00,lördagar 10.00 till 14.00.
Telefon: 952 81 65 12