Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Línea Directa - först med försäkringar via mobilen

Línea Directa är det första försäkringsbolaget som säljer sina produkter via smart phones. De har lanserat en ny hemsida, vilken använder xhtml teknologi och är kompatibel med iOS, Android och Blackberry´s operativsystem.


Via hemsidan och genom att svara på 10 frågor får kunden ett pris inom 3 minuter. Dessutom, till skillnad från andra hemsidor som använder “masks” i sina mobila versioner, är Linea Directas nya system 100 % anpassat för smartphone teknologin.

Hemsidan erbjuder till att börja med priser för bilförsäkringar och kommer att utökas även för motorcyklar och hemförsäkringar. Man kan också få information om Línea Directas viktigaste produkter och service samt en “click-to-call” service där användaren skickar en begäran till bolaget att ringa dem angående försäkringsfrågor och köp av försäkring.

Med detta nya verktyg hoppas Línea Directa ge 150.000 prisuppgifter per år och därigenom stärka sin position som det ledande försäkringsbolget på internet och i mobilen.

Det nya prisuppgiftssystemet har designats med hänsyn till surfvanor på internet, med enkla funktioner och användarvänlighet för kunden.

Linea Directas engagemang inom mobilteknologin, beror på den växande betydelse som internetanvändning har via smartphones. Faktum är att år 2015 kommer hälften av alla sökningar på internet att ske från denna typ av enheter.

Ring nu för mer information på 902 123 104