Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Kära Läsare - Nytt år. Nya krafter. Nya förhoppningar!

Det är något visst med att ha en fysisk produkt i sin hand efter avslutat arbete varje månad.


Av Katarina Lindevall

Det här är det 12:e numret av Svenska Magasinet som jag har producerat som formgivare och chefsredaktör. Och det 3:e numret av vår systertidning Spañien Magasinet som kan köpas i tidningskiosker hemma i Sverige och är en resetidning om hela Spanien.

Det har varit ett intressant år. Det fantastiska med att arbeta på en tidning är att jag får läsa så otroligt mycket som kanske annars aldrig skulle komma i min väg.

Det har varit en fröjd att få ha en aktiv roll i svenskkolonin. Alla möten med människor. Att följa skandinavernas aktivitet via företagare och klubbar som finns längs kusten. Att känna den gemenskap som vi trots allt har här nere. Det är otroligt givande att få deltaga på det här sättet. Tack till alla er som tar sig tid att kontakta oss, det gör oss glada och mer motiverade här på redaktionen. Jag vaknar varje dag och känner mig glad och energisk över att ha hittat min plats i arbetslivet på denna ljuvliga plats på solkusten.

Vi firar det nya året med en viss modernisering av magasinet. Tack vare er läsare och våra annonsörer fortsätter vi att växa. Jag önskar er alla en riktigt god fortsättning på det nya året.

I det här numret av Svenska Magasinet välkomnar vi en ny kolumnist. Gerardo som är hundtränare kommer att ha en hundspalt där han svarar på frågor om era lurviga vänner. Läs Gerardos första hundtips på sida 17.

Vidare har vi träffat Robert Wells som kommer till Solkusten för att att underhålla oss i februari. Vi bjuder på spanska drycker, golf, inredning och annat smått och gott att ta del av så här i början av året.

Trevlig läsning och god fortsättning!