Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Tio år med Marbella High Care

Det är nu mer än 10 år sedan Marbella High Care öppnade sina dörrar. Beläget i hjärtat av Costa del Sol och med det unika syftet att erbjuda den allra bästa medicinska vården.


I exklusiva omgivningar och med ett utomordentligt kunnande inom mer än 30 olika medicinska och kirurgiska områden, samarbetar man med nationella och internationella  försäkringsbolag.

Marbella High Cares filosofi är uppenbar; nytänkande teknologi och medicinsk omsorg av högsta standard. Deras patienter är gäster och tas hand om av ett läkarteam som pratar många olika språk bl a svenska. En unik vistelse med utomordentlig komfort. Anläggningen erbjuder alla sina patienter att njuta av sin vistelse och efterföljande rehabilitering.

 

 

Behandlingar hos Marbella High Care erbjuder patienter en säker och effektiv vård på grund av en avancerad utveckling av förebyggande och tidig diagnostisering och reduktion av risker och användning av modernast möjliga teknik. Grunden till detta ligger i en avancerad utrustning med detaljerade och snabba undersökningar. All typer av röntgen och mammografi görs med den allra senaste teknologin. Kirurgiavdelningen kan erbjuda alternativ till traditionell kirurgi för minimala ingrepp med garanterat bra resultat.

Marbella High Care har erhållit ett nationellt erkännande, med två omsorgsfullt utrustade operationssalar, avdelning för eftervård, röntgenavdelning och 14 bekväma rum. Allt detta gör sjukhuset till en ojämförlig plats för att återfå sin hälsa och välbefinnade.

Telefon 952 908 628 · 952 908 629 |  francisco.rodriguez@marbellahighcare.com, Casa Sta. Isabel, Urb. Las Mimosas,  Nueva Andalucia, Marbella (Málaga).