Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Excellent tandvårdsklinik

Dr. Gogo Celik D.D.S, är den nya tandläkaren på Dental Excellence, Clinica Dental Sueca i Los Boliches. Han tog över kliniken i september från tandläkare Marcia Lindberg som flyttat tillbaka till Sverige.


Gogo kommer från Göteborg och hans familj består av hustrun Maria och sonen Alexander. Han är utbildad på Odontologen vilken räknas till en av världens bästa skolor bl a uppfanns här det dentala implantaten. Han har också gått flera vidareutbildningar bl a på Eastmann Institutet.

Gogo har en holistisk approach i sin behandlingsfilosofi där han ser till helheten med en riktig diagnosticering och därefter behandling. Mycket tyngd läggs på förebyggande tandvård, patient information och utbildning. Om det inte krävs sjukhusmiljö, kan i princip all behandling erbjudas på kliniken med få remisser till andra instanser.

 

 

Gogo deltar kontinuerligt på kurser över hela världen för att lära nya tekniker inom odontologi och han är medlem i flera stora organisationer. Han är bl a utbildad i tandreglering och har ett stort intresse för implantologi, avancerad protetik och kosmetisk tandvård. 

Maria kommer också inom kort att börja med estetiska ansiktsbehandlingar, botox, fillers och andra föryngrande hudbehandlingar.
 
Kliniken har öppet över jul och nyår och liksom tidigare erbjuder man akut tandvård 24/7. Specialerbjudande under december och januari är ½ priset på tandblekning. Välkomna att ringa, tel 952 583 595.