Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Kyrkans Julbasarer

Kyrkans årliga julbasar i Fuengirola är en av höjdpunkterna för oss nordbor i Fuengirola med omnejd. Årets julbasar ägde rum fredagen den 30 november och fler än 250 personer besökte basaren. Hantverksbordet lockade med sina alster av tomtar och julpynt, kanske finns det någon som får en tomte i björkträ uppklädd med en fotbollströja som julklapp i år!


Det var många som var på plats redan innan grindarna hade öppnats. Basaren varade under fyra timmar med mingel, glögg och varmkorv. Cafeét hade gjort smörgåsar med ägg och sill, kötbullar och rödbetssallad. Hantverksbordet lockade med sina alster av tomtar och julpynt, kanske finns det någon som får en tomte i björkträ uppklädd med en fotbollströja som julklapp i år.

Lotteristånden drog till sig många köpare då det fanns ett stort utbud av vinster som sponsrats av flera företagare och av kyrkans medlemmar. Ett stort och varmt tack till alla sponsorer. Kyrkokören framförde traditionella julsånger och det blev även en uppskattad allsångsstund.

Söndagen den första Advent var det även julbasar i Marbella. Även här var det glatt med mingel , glögg och lotterier.

Fuengirola-tv var på plats återigen, här tillsammans med Agneta Bengtsson
Fuengirola-tv var på plats återigen, här tillsammans med Agneta Bengtsson