Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Jan Sonnevi tar över efter Christer Sörensson på Los Naranjos

Ägaren Percy Nilsson, Jaime Bosch och Jan Sonnevi som tar över efter Christer Sörensson
Ägaren Percy Nilsson, Jaime Bosch och Jan Sonnevi som tar över efter Christer Sörensson
Christer Sörensson, klubbchef på Los Naranjos sedan 1989 lämnar över det operativa ansvaret för anläggningen till svensken Jan Sonnevi. "Apelsinbanan" är en av de populäraste golfbanorna på Costa del Sol, med 200 medlemmar och mer än 55.000 greenfee-ronder per år.


Nu är det dags att lämna över. I mars berättade Christer Sörensson i en intervju i Svenska Magasinet att det sjöng på sista versen som klubbchef på Los Naranjos.
-Det har varit jättekul men allt har sin tid, sa Christer Sörensson i intervjun, och tillade att han även i fortsättningen kommer att vara verksam i klubben, men inte i samma omfattning som tidigare.
Los Naranjos Golf Club är en av de populäraste golfbanorna på Costa del Sol, med 200 medlemmar och mer än 55.000 greenfee-ronder per år.
Banan, som designades av Robert Trent Jones Sr i mitten av 70-talet och stod färdig för spel 1977, är en av de tre i berömda ”Valle de Golf” och har stått värd för en lång rad stortävlingar under årens lopp.

Framtiden
-Nu rustar vi oss för framtiden, med fortsatt fokus på en förstklassig golfbana och en väl fungerande organisation, säger ägaren Percy Nilsson, som köpte golfbanan 1989.
-Sörensson slutar på egen begäran sitt operativa ansvar men stannar kvar i klubbens styrelse -  och jag är glad att nu kunna knyta Jan Sonnevi till organisationen. I team med Jaime Bosch får vi en klubbledning med lång erfarenhet och alla de kontakter som behövs i en marknadssituation under ständig förändring, fortsätter Percy Nilsson.
Jaime Bosch fortsätter alltså som chef för administration och ekonomi.

”Drömjobb”
Jan Sonnevi, 52 år och PGA-Pro, har bott på Solkusten under större delen av sitt vuxna liv och hunnit med att vara chef på såväl Atalaya, La Cala som Las Brisas. Under de senaste åren har Jan varit verksam i Argentina med golfbanedesign.
-Ett drömjobb som jag verkligen ser fram emot att ta´ tag i, säger Jan Sonnevi i pressmeddelandet.
-Efter åren i Argentina var det inte min tanke att börja på golfklubb igen, men när erbjudandet från Los Naranjos kom upp, tvekade jag aldrig. Los Naranjos är en de mest välskötta klubbarna på kusten, och jag hoppas kunna bidra på positivt sätt i klubbens fortsatta utveckling, avslutar Jan Sonnevi.Mer än 55.000 greenfee-ronder spelas på Los Naranjos varje år
Mer än 55.000 greenfee-ronder spelas på Los Naranjos varje år