Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Behöver du flytthjälp?

Scan Transport är en professionell flyttfirma med 28 års erfarenhet av flytt från Costa del Sol.


Vi flyttar ofta mellem Spanien, Sverige, Danmark, och Norge men också till resten av världen. Scan Transport är en av danmarks största flyttfirmor. Kontor och förvaring finns i det danska centret i Mijas – Centro Idea.

Scan Transport ar en flyttfirma med professionella yrkesmän som är utbildade att ta hand om dina saker på ett säkert sätt. Vi är specialiserade på att packa lådor, inslagning av möbler och vi hyser stor respekt för de saker som är viktiga för dig. Vi använder "gröna" material som är gjorda av återvunnet papper för att skydda miljön, och alla våra rörliga lastbilar är kvalificerade att köra i städer med strängaste miljökrav.

Scan Transport är certifierat enligt hög internationell standard som garanterar våra kunder en professionell omlokalisering. Det enda flyttföretaget i Andalusien som bland annat är medlem av UniGroup Worldwide UTS (Unik Totalservice)

Vid större flytt vill vi gärna inspektera ditt flyttgods för att uppskatta volymen, tillfartsvägar etc. så att vi kan skicka dig en så korrekt och kostnadsfri offert som möjligt. Flytten förberedsd ordentligt så att vi kan se till att det går lätt på själva flyttdagen.

Vårt mål är att ge dig lugn och ro når du ska flytta, genom att erbjuda en hög service till ett konkurrenskraftigt pris

Vi sponsrar också vatten vid sportevenemang och du är välkommen att kontakta oss om du är intresserad av detta till eksempel till ett golfevenemang.

Du kan få en online flyttaoffert på www.scantransport.com, kontakta oss på info@scantransport.com. Tel. 952 467 065 eller så finner du oss på Facebook. 

  Jobb i Spanien, Flytta till Spanien, Bo i Spanien,

Svenska Magasinet har informationen