Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Specialister på balkong- & terrassinglasning

Nu när vädret är regnigt och kallt på Costa del Sol, är det hög tid att hitta en lösning som håller värmen kvar och regnet och vinden ute från terrassen genom att förvandla den till ett uterum.


Ett enkelt sätt är att glasa in terrassen med så kallade Glasgardiner, vilket förvandlar alla slags terrasser och balkonger till härliga uterum som ger skydd på vintern och kan öppnas upp helt under sommaren.

Elite Glass Curtains är ett inglasningssystem helt utan ramar som utformas och anpassas speciellt för din terrass, balkong eller uteplats. När glasen är stängda har man inga störande ramar utan bara glas med samma utsikt och vy som utan glas.
 
Dessa mångsidiga system som skräddarsys individuellt tillåter en serie olika ramlösa inglasningar. De kan vara helt öppningsbara, helt stängda eller en kombination av båda.
 
Elite Glass Curtains SL har 20 års erfarenhet inom inglasninsbranschen och erbjuder professionell rådgivning, och montering.
 
Vi tillverkar glasen exakt efter dina specifikationer med skräddarsydd design. Systemet är både säkert och enkelt. Glaset som används är 10 mm härdade glaspaneler, höjd upp till 3 m, vädertätningar mellan panelerna, pulverlackerade aluminiumprofiler och du väljer mellan klart, tonat eller frostat glas.
 
Besök vårt showroom på Poligono Industrial Elviria långhuset 27 för att se vår skräddarsydda design eller kontakta oss på på 952830503 till 630625085 för en offert utan köptvång.