Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Ny klinik med många behandlingar

Arenakliniken öppnar sina dörrar i La Cala de Mijas. Det finns redan liknande kliniker i Oslo och Flisa. Arena Kliniken är en vetenskaplig klinik för integrativ medicin och erbjuder både traditionella medicinska behandlingar och den komplementär medicinering. Tanken är att vi kan fokusera mer på varje patientens sjukdom och erbjuda mer än en behandling på samma klinik.


Norska Hansi Stokken och Erland Halden hade sedan en tid tillbaka idén att starta en klinik tillsammans i södra Spanien. Hansi har bott på Costa del Sol i 12 år och är utbildad Homeopat. Erland ansvarar för Arenaklinikkene i Norge och studerade i synnerhet alternativ medicin, akupunktur, auriculoterapi och urologi.

Dåligt immunförsvar, ryggproblem, smärta, mage och tarmirritation beror ofta på madintolerance, med andra ord stress.

Några av de saker Arenaklikken kan hjälpa dig med: 

Allmänläkare Barbara Widera kommer efter ett konsultation i samarbete med vårdteamet bedöma behandlingen som är bäst för patienten. Vi söker orsaker till sjukdom som terapeuter där vi tillsammans skapar möjligheten att ge den bästa behandlingsform för varje individuell patient.

"Fördelen med Arenaklinniken är att vi verkligen kan analysera varje patients tillstånd", förklarar Hansi.
"Vanligtvis när du går till din läkare remittera de dig till en sjukgymnast eller Homeopat. Med oss behöver du bara gå vidare till nästa rum på vår klinik för att få den behandling du behöver nu. Enklare än så kan det inte bli¨!
 
Som allmänläkare tar Barbara Widera emot patienter för konsultation på samma villkor som i Skandinavien. Hon utför även tester och undersökningar.
 
Arenakliniken behövs inte bara för dig när sjukdomen redan har slagit till. De är lika viktigt för oss att ge dig råd om kost, näringslära och livsstilsförändringar, så att du får möjlighet att stärka ditt immunförsvar och på så sätt förhindra och förebygga sjukdomar.
 
"För oss är det minst lika viktigt att förebygga sjukdomar som att bota dem, säger Erland. Vi vill hjälpa människor att förebygga sjukdomar och därmed uppnå bättre hälsa i allmänhet".
 
Kliniken drivs av Hansi Stokken i samarbete med Barbarta Widera som är förtroendeläkare, och Homeopat och akupunktör Erland Halden. I receptionen arbetar Kristina Larsson som med ett glatt leende välkomnar dig till de mysiga lokalerna.