Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Svenska dagstidningar på Solkusten

Johan Jansson heter killen som sköter utdelningen av alla skandinaviska tidningar utmed Solkusten, från Almuñecar i öst och till Puerto Duquesa i Manilva i väst. De kör ut till alla abonnenter samt till ett 90-tal försäljningsställen utefter denna sträcka. De flesta abonnenter och försäjningsställen ligger i områdena Torremolinos, Fuengirola och Marbella men Johan vill gärna ha mer abonnenter i Manilva samt Almuñecar.


Man kan abonnera på alla titlar och lägga upp abonnemanget som man vill med bara vissa dagar i veckan eller olika titlar olika dagar. Alla varianter är möjliga. Johan erbjuder svenska, danska, finska och norska dagstidningar. Man kan också få hemkört norska eller svenska veckotidningar till sin adress.

Johan hoppas kunna få ner även finska och danska veckotidningar till Solkusten inom kort, men har lite saker kvar där att lösa. Just nu är det 3-4 bilar som täcker sträckan ovan måndag till lördag och om någon vill samarbeta eller ha hjälp med transport, så går det bra att höra av sig.

Ni som är intresserade av att abonnera kan ta kontakt med Johan på telefon 689 439 751 eller skicka en mail till malaganewspapers@gmail.com.

Svenska titlar är Svensk Damtidning, Allers, Året Runt, Hemmets Veckotidning, Se och Hör. Svenska Dagbladet, Dagens Nyheter, Dagens Industri, Expressen, Aftonbladet, Sydsvenska Dagbladet, GP, GT, Kvällsposten.