Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Lättare att boka bil hos Helle Hollis

Helle Hollis lanserade för ett år sedan en helt ny och modern design på sin hemsida.


Nu i oktober följer vi upp med en modernisering och förenkling av själva bokningsprocessen. Internet är idag den viktigaste försäljningskanalen för oss, menar administrativa direktören Hans Hugo From.

Vi vill därför göra det ännu lättare att boka en bil på www.hellehollis.com. Programmet är framtaget av Helle Hollis egen IT avdelning i samarbete med marketing avdelningen. Vi har låtit kunder göra test bokningar för att vara helt säkra på att användarvänligheten är den allra bästa. Bokning görs i 3 enkla steg med klara besked på vilka rabatter och fördelar den valda bilgruppen innebär. Ni betalar inte i förväg och er bil bekräftas automatiskt per email eller SMS.

Det nya bokningssystemet är nu helt samordnat med vårt uthyrningssystem och processen sker helt automatiskt. Helle Hollis kan därför erbjuda en särskild webb rabatt. Kunden kan dessutom hela tidenn kontrollera sitt kundkonto, sina bokningar och sina uppnådda rabatter.

För alla Home Owners klubbmedlemmarna betyder det fler fördelar. Medlemmar kan nu se sin hopsparade bonus rabatt på vald bilgrupp och själv bestämma hur mycket rabatt de vill använda vid varje hyrnings tillfälle. Systemet lagrar också personliga upplysningar för framtida bokningar. Vi vet alla, att det är enklast att kommunicera på sitt eget språk. www.hellehollis.com finns nu på 6 språk; danska, engelska, spanska, tyska, franska och holländska, säger Hans Hugo From, som förväntar att ny design och enklare bokningsprocess skall få ännu fler kunder att boka hyrbil på www.hellehollis.com