Svenskamagasinet
Web



AKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Helrenovering - före & efter

Trä & Sten visar här en lägenhet som helrenoverades under första halvåret 2012.


Denna bostad i Aldea Blanca, Nueva Andalucia är byggd på 80-talet och behövde ett rejält ansiktslyft. Resultatet är helt enkelt lysande. Ljust, luftigt och modernt.

Köket är helt nytt och omgjort till öppen planlösning med bar. Alla golv är nya med golvvärme. Väggar och tak har bredspacklats för att få en slät yta. Taken är också sänkta för att få plats med ett air condition system och på köpet kunde spotlights installeras, mycket effektfullt. Nya elledningar har dragits i hela lägenheten och ett nytt säkringsskåp har monterats. I badrummen togs badkaren bort och måttbeställda duschplattor sattes in. Här är det också  nya ytskikt på golv och väggar.

När man drar igång ett projekt av denna storlek, är det viktigt att man anlitar en etablerad firma, som vet kan genomföra det hela. Allt från byggtillstånd till att arbetet är slutfört enligt kundens önskemål. Att ha en erfaren arbetsledning som dessutom pratar ditt språk är ovärderligt. Trä & Sten åtar sig alla typer av arbeten i branschen, litet som stort. Extra intressant för svenska kunder är att de kan utnyttja ROT-avdraget.

Besök Trä & Stens fina butik och utställning vid Casinot i Nueva Andalucia där ni kan få en känsla av alla material som erbjuds. Trä & Sten använder många naturmaterial. I sten märks den egna importen av travertinsten från Turkiet. Denna kan användas både på golv och väggar samt utomhus på terrasser och altaner. Många kunder väljer ett kök från IKEA vilket Trä & Stens team ofta lägger snygg granit på som bänkskivor. Träutställningen är fylld med träsorter i olika prisklasser, allt från tarkett till exklusiva italienska träslag. Butiken är öppen hela dagen och det är lätt att parkera. 

Kom och hälsa på så bjuder vi på en kaffe.