Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Kära läsare!

Ännu en månad har passerat. Ännu en månad har man lärt sig något nytt och blivit en smula visare. 

Det är just det här med visdomen som är en av de mest drivande krafterna bakom varje förläggare och tidningsproducent. Att ingen dag är den andra lik, att man ständigt blir serverad kluriga problemställningar som behöver snabb lösning för att maskineriet i stort ska rulla på utan gnissel och stopp.

Denna månad fick vi veta att delar av grannkommunen Mijas, förutom sina egna lokala helgdagar, även tillämpar de för Fuengirola. Inget märkvärdigt kan tyckas, men med tanke på att nästan en hel veckas tidningsproduktion på detta sätt försvann, fick vi lägga både ett och annat kol extra i elden för att få ihop ett Svenska Magasinet i tid till den 13:e oktober, något vi lyckats med, just tack vare det välsmorda maskineriet.

Under den sista veckans ”produktionstumult” har jag själv varit fullt sysselsatt med fastighetsmässan Köpa Hus Utomlands som gick av stapeln i Globen och som hade över 7.500 besökare på två dagar. Enormt trevligt! Tidningarna vi hade tagit med oss gick åt som smör i solen och de 3000 tidningar vi tagit med oss upp, finns nu i hus och lägenheter runt om i Stockholm och Sverige.

Fest har det också varit här på Costa del Sol. Jubileumsfest närmre bestämt och liksom mässan i Stockholm, var antalet gäster över vår förväntan. Tänk att tidningen och radion betyder så mycket för så många... Det är den viktigaste drivkraften för mig som förläggare och tidningsproducent. 
 

 
Christer Melkerson
Marknadsekonom DIHM