Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Vital Hälsa Centella etablerar sig på Costa del Sol

VITAL HÄLSA Centella är ett svenskt företag som säljer kosttillskott och hudvård av Centella asiatica, en kraftig antioxidant och adaptogen som innehåller collagen från naturen, karotener, vitaminer och mineraler.


Vi säljer Bissy nut, den lilla nöten som räddar dig från magproblem och bukfetma samt Aloe vera produkter och kosttillskott från LR World. LR World Health & Beauty Systems marknadsför tysk tillverkade produkter  för män och kvinnor inom skönhet, makeup, hårvård, anti aging, kosttillskott och specialvård. Alla leverantörer och råvaror är certifierade och regelbundet kontrollerade.

LR World lägger ner stora summor på forskning och utveckling så att vi som säljare och våra kunder kan känna sig stolta, trygga och säkra. Vår ambition är att sprida kunskap om växter som skyddar vår hud och hälsa. Naturliga medel från växtriket som hjälper vid artros, hjärt- och lung besvär och håller vår hjärnfunktion ung och frisk. Vital Hälsa Centella säljer naturprodukter utan kemisk tvätt och tillsatser.

Det är produkter som noggrant testats av kända hälsoinstitut och tillverkas inom World Soil Association,  djurens rätt och liknade organisationers regelverk samt rättvisemärkning. Vi hoppas att många ska hitta vägen till vår butik och våra högkvalitativa produkter.

Vi söker även återförsäljare som är intresserad av att utöka och förnya utbudet av varor till sina kunder. Vi söker dig som är intresserad av hälsa och skönhet, miljömedveten, har höga krav på kvalité och vill jobba extra på fritiden. Besök www.lrworld.com och läs mer i min e-butik www.vitalhalsacentella.se. Välkomna att kontakta Barbro för mer information tel: 628 406 692, barbro@vitalhalsacentella.se