Svenskamagasinet
Web



AKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Dörrar och garderober

Todomadera i Estepona är specialister på dörrar och garderober. Paret Horillo Bazan startade företaget 1999 där Juan, chef och finsnickare, sköter produktionen medan Àgueda, hans fru, håller i försäljning och design.


Deras team har stor yrkeserfarenhet och är mycket kunniga, allt för att ge sina kunder den bästa kvalitén och service som marknaden erbjuder. Todomadera arbetar med de främsta fabrikaten i Spanien. De bästa ytterdörrarna, enligt Todomadera, är Seguricalls säkerhetsdörrar.

När det gäller garderober är Aljurson nummer ett i Andalusien. Kvalitén Elite har tyska system för skjutdörrar och annan mekanism vilket garanterar en smidig funktion. För garderober i massivt trä använder man de bästa hantverken i Andalusien och anpassar helt efter stilen i ert hem, rustik föråldrat trä, olika färg toner eller modernt lackerat i alla färger etc. Todomadera skräddarsyr och bygger er garderob med unik design för varje rum. De monterar garderobsinredning exakt som ni önskar. Här finns  många olika alternativ för byxor, skor och slipsar bl a. När ni besöker vår utställning kan ni se de olika möjligheterna och jämföra olika kvalitéer.

Tag med ett ungefärligt mått på er garderob, så kan ni tillsammans med Àgueda utforma er garderob och få en idé om priser. Från det att ni beställer er garderob och Juan har varit till bostaden för de exakta måtten, tar det vanligtvis 3 veckor till leverans. Själva monteringen görs över dagen av två specialsnickare.

Besök Todomadera i Estepona, från huvudvägen A7, tag avfart 155 och kör mot centrum. Till vänster ligger fotbollsstadion och Feria platsen. Till höger hittar ni Todomadera vid sidan av veterinärkliniken. Butiken är öppen 10 - 13.30 och 16.30 - 20.30. Tel 952 79 33 91