Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Hur bra vill du må?

Själv lever jag sedan 32 år tillbaka med ständig värk - har kronisk ischias i vänster ben, samt tilltagande artros i nacke, händer o fingrar. Mina smärtor började i skolåldern och sedan dess har jag levt med smärta. Men tack vare yogan har jag fått mitt liv tillbaka.


Det är därför jag yogar och vill förmedla insikten om att vi med små medel kan förändra vårt sinnestillstånd och därmed vår hälsa. Jag blir själv påmind om yogans fenomen varje måndagkväll när jag åker hem efter ett yogapass och tänker på hur dåligt jag mådde innan jag åkte dit, och hur bra jag mår därefter. Otroligt, då jag ju "bara" gjort lite kropps- och andningsövningar, samt legat still!

Kan välmående vara så enkelt?

Att yogan helar kropp och själ är jag själv ett levande exempel på och det verktyg vi behöver har vi redan inom oss. Det gäller bara att veta att det finns, hitta det och sen hålla det vid liv. Yogan är som en livförsäkring, med din egen insats som pant.

Som yogalärare på Solkusten vill jag förmedla detta budskap vare sig du är vid god eller dålig hälsa. I yogans värld kommer du sannolikt att hitta inte bara din egen smärtlindring, utan även nya energier, glädjen, samt lugnet i tillvaron för ett lyckligare och hälsosammare liv.

Glöm inte att det är du själv och ingen annan som bestämmer hur bra du vill må.

Namaste, EVITA Tel 673 22 00 59