Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Marbella Classic Golf - 17 år

Marbella Classic Golf öppnade för 17 år sedan som golfshop med klassiskt sortiment av både golfutrustning och kläder. Shoppen drevs som familjeföretag av Ewa, Lotta och Dan Lindberg som under fem års tid utvecklade sortimentet och såg antalet kunder öka stadigt.


Eva Gardiner tog då över shoppen och förädlade densamma med ett härligt sortiment av kända kvalitetsmärken, såsom Masters, Daily, Röhnisch, Glenmuir, MDC, Nike, Ping, Ecco, FootJoy med flera.

Kläder och skor som är erkänt bra och håller högsta klass. Efter 12 års entusiastiskt arbete vill Eva Gardiner ta det lugnare och Ewa Lindberg är tillbaka för att driva shoppen vidare där hon en gång började.

Ewa Lindberg kommer att få kunnig hjälp av Nina och Pam som varit trogna Marbella Classic Golf i många år. Tillsammans finns erfarenhet och viljan att serva kunder på absolut bästa sätt och med ett imponerande sortiment på plats i shoppen blir många förvånade som besöker shoppen första gången.

Marbella Classic Golf har under dessa 17 års verksamhet byggt upp ett stort förtroende och har många trogna kunder som regelbundet återkommer, detta är fantastiskt inspirerande och vi önskar att ännu fler ska upptäcka vår pärla till shop! Välkomna, önskar Ewa, Pam och Nina.