Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Kreativa personliga lösningar vid Clínica Dental Encarna Moreno

CLÍNICA DENTAL ENCARNA MORENO har mer än 20 års erfarenhet och expertis i tandläkarbranschen. Deras goda rykte baseras på kreativa personliga lösningar, estetiskt snygga lösningar, enastående kvalité och ett ständigt sökande efter perfektion för att kunna utföra det omöjliga. Låt er förföras av det behagliga i våra behandlingar, något som går utöver det vanliga, det blir en överraskning.


Vi framhäver gärna att nyckeln till CDEMs framgångar ligger i vårt kompetenta team, som alltid arbetar med entusiasm och stor uppmärksamhet på varje detalj. Detta är anledningen till att CDEM kan erbjuda sina patienter personlig behandling av högsta kvalité.

Våra behandlingar omfattar förutom traditionell tandvård, estetisk tandvård, implantat och oral kirurgi, tandproteser utan metall, tandreglering, borttagning av amalgam, rotfyllningar, tandlossning m.m. Vi erbjuder specialpris på implantat. Vad är då tandimplantat?

Implantaten är titanium skruvar som fästes i käkbenet som ersättning för tänder som förlorats pga karies, tandlossning, olyckor etc. Implantat har många fördelar i jämförelse med proteser.

Man ersätter förlorade tänder utan att påverka de tänder som finns kvar i munnen. Det förhindrar fortsatt förstörelse av käkbenet och man undviker föråldrande i ansiktet. Dessutom är det en mycket mer naturlig känsla än att ha en protes. De flesta av oss kan ha implantat. I vissa fall finns inte tillräckligt med benmassa.  Vår specialist gör då en studie med hjälp av olika typer av röntgen, för att sedan skapa mer benmassa. Vi kan försäkra er om att proceduren inte är smärtsam. Finns det risk för avstötning av implantaten? Det gör det inte.

När implantaten väl är på plats sker en inläkningsfas och då bygger cellerna i käkbenet ben ända in mot titanytan på implantatet. Denna period tar 3 - 6 månader. Efter inläkning utgör implantatet en konstgjord rot som tandläkaren kan fästa tanden på. Resultatet är mycket mer hållbara tänder än proteser.

CLINICA DENTAL ENCARNA MORENO Tel 952 76 67 20 www.clinicadentalencarnamoreno.com