Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Det bästa för dina ögon

Här på Optica Banus har vi i över 20 år erbjudit erkänt hög kvalité och exklusivitet. Något som uppmärksammats av många lyxmärken i branschen och gett oss benämningen “Optica VIP”.


Denna benämning ger oss stora fördelar och vi är de första att få in de allra senaste nyheterna från alla kollektioner till vår butik. Vi är även en av de få butiker som får möjligheten att erbjuda exklusiva specialkollektioner med begränsad upplaga. Vi är proffs på både syn och styling.

Vi förstår hur man kombinerar behoven för er syn med era önskemål beträffande utseende och stil och erbjuder en komplett service för er personliga image. Vi har det största utbudet av märkesglasögon, från det mest exklusiva till det mest nyskapande, med alla de bästa märken i den aktuella modetrenden.

Vi utför gratis syntest och ger er en komplett service. Vår personal talar spanska, engelska, franska och ryska. Välkomna till vår butik Optica Banus, som ligger på Plaza Antonio Banderas, ovanpå det stora parkeringsgaraget i Puerto Banus, nära Corte Ingles.

www.opticabanus.com  Tel 952 815 702