Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Ruta Solar - Andalusiens första resebyrå

Vi på Ruta Solar har funnits sedan 1964 och är Andalusiens första registrerade resebyrå. Vi har med andra ord en lång och god erfarenhet av turistbranschen. Vi hjälper till med det mesta, Sofia på svenska och Hanne på Danska. I resväg, flyg- och tågbiljetter, hotell, paketresor och kryssningar som under de senaste åren blivit ett väldigt populärt sätt att resa på - oavsett ålder.


Är man här en kortare period kanske man inte hinner åka så långt, men det finns en hel del kortare utflykter som är värda att göra för att se mer av det trevliga Andalusien. Dagsbesök kan göras i Granada, morernas sista fäste med Alhambra som gömmer sagolika palatsgemak och intima patios och en fantastisk trädgård ”generalife”.

Sevilla som är en av Europas äldsta städer som har en unik och synnerligen rik historia och har inspirerat många poeter, musiker och konstnärer världen över.

Cordoba med sin moské som blev en kristen katedral och sina slingrande gator längs de gamla moriska och judiska kvarter och sina blomstersmyckade patios.

Ronda som är vida känt för sin natursköna belägenhet 723 meter över havet vid en djup flodravin, som delar staden i två delar.

Gibraltar som kan upplevas på olika sätt, antingen på egen hand med shopping eller organiserat besök bland de mest intressanta ställena som droppstensgrottan, de berömda brittiska aporna och Europas sydligaste punkt.

För dem som tycker om djur, finns det flera djurparker man kan besöka, Sea life, Selwo Marina, Selwo Adventure och Zoo Fuengirola.

Kontakta oss så hjälper vi er med både kortare och längre resor som ni vill göra. Vår adress är: C./ La Pandereta S/N – Fuengirola, fuengirola@rutasolar.com, +34 952479954.