Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Sabina i Almuñécar satsar på specialmeny den 15 augusti

Den 15 augusti arrangeras varje år i Almuñécar, Honor a la Virgen del Carmen, som är en av de stora festerna. En procession börjar vid kyrkan Iglesia de la Encarnación och fortsätter fram till Playa de San Cristóbal där många båtar väntar och som sedan fortsätter fram till Playa Puerta del Mar.


Det arrangeras ett mycket sevärt vackert fyrverkeri över stranden i kombination med musik och borgen Castilo de San Miguel som ligger på udden Peñón del Santo är fint upplyst.

 
Under denna kväll kan du följa skådespelet bäst från terrassen på restaurang Sabina som ligger utmed strandpromenaden i Almuñécar. Restaurangen har för kvällen den 15 augusti en specialmeny.
 
Det blir havsfruktsallad som förrätt, laxrätt och kötträtt att välja på till huvudrätt samt en lätt och god hemmagjord efterrätt. Priset ligger på 35 euro för två personer plus en flaska vin per par. Reservera bord i tid.
 
Från klockan 21 den 15 augusti stängs gatorna i centrum för det är så mycket folk i rörelse. Kom i tid.
 
Sabina Café Restaurante ligger på hörnet av Calle Marquita 3 och Paseo Puerta del Mar i Almuñécar. Tlf 958 630 245 eller 629 882 696.