Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Konst och dekorativ effektmålning - Stucco Art

Nutida design och inredning är baserad på neutrala, rena och enkla linjer med starka accessoarer som ger struktur, färg, form och skapar kontraster mot en tom bakgrund.


Venetiansk stuckatur (även känd som polerad gips) har sedan länge använts i gamla kulturer för dekoration p g a sin långa hållbarhet. Olikt målade ytor, är den miljövänlig och möglar inte. Många olika finish finns, allt från högglans till stenliknande och den kan användas på raka eller svängda ytor. Traditionsenligt används gipset till väggar, tak och pelare för att ge form och färg.

Nu har Stucco Art gått ett steg längre och producerar originella handgjorda konstverk gjorda av detta italienska högkvalité gips. Alla konstverk är unika, levande  och kan tillverkas som en tavla att hänga på väggen eller placeras direkt på väggen för en storslagen effekt både inomhus och utomhus.

Hos Stucco Art kan ni special beställa exakt det ni vill ha, det som passar era färger och som ger er en unik dekoration för er hemmiljö. För innerväggar men också för ytor utomhus erbjuder Stucco Art dekorativ effektmålning för en finish som liknar bl a natursten eller högglanseffekter. Gå till www.stucco-art.com där Nigel och Gill visar många exempel på sin expertis.